top of page

INTERIØRFLISER

KJØKKENFORNYING

Drømmer du om et nytt kjøkken, men er redd prislappen og bryet med å rive ned alt det gamle? Da er kjøkkenfornying løsningen for deg! Hekkan Design er eksperter på å forvandle kjøkkenet ditt fra kjedelig og utdatert til moderne og funksjonelt, uten den store investeringen. Med vår skreddersydde tilnærming og fokus på kvalitet og detaljer, kan vi gi ditt kjøkken nytt liv på en brøkdel av kostnaden ved en fullstendig ombygging.

​​

Garderobeskap.png

HVA VI GJØR

Hekkan Design lever design og håndverk som skaper en unik og personlig løsning, som passer din smak, din stil og ditt budsjett.

Ved kjøkkenfornying bytter vi ut slitte skapdører og benkeplater, og tar oss av alle detaljene slik at du kan nyte et nytt kjøkken.
 

Med fokus på bærekraft og miljøvennlighet, tilbyr vi materialer og løsninger som ikke bare er pene, men også bidrar til å redusere avfall og belastning på miljøet.

Ikke la drømmen om et nytt kjøkken forbli bare en drøm. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring. La oss hjelpe deg med å realisere drømmen om et friskt, moderne og funksjonelt kjøkken, til glede for bruk i mange år fremover!

Vi leverer vårt arbeid steder nærliggende

Stavanger, Sandnes og Sola.

bottom of page